duminică, 15 iunie 2008

nuovo cinema paradiso

Un tanar a fost invitat la un bal, la bal s-a indragostit de fiica gazdei, printesa. Din ziua balului nu si-o putea scoate din minte, o avea tot timpul in fata ochiilor. Intr-o zi si-a luat inima in dinti si s-a hotarat sa-i destainuie printesei dragostea pe care i-o poarta. Raspunsul fetei a fost: daca ai sa stai 100 de zile sub balconul meu, zi de zi timp de o suta de zile sa ma astepti sub balcon in cea de-a o suta una zi voi fi a ta, si tanarul a acceptat conditia si s-a asezat sub "balconul Julietei". A trecut o zi, au trecut 2, au trecut 9, 20, 40, in cea de a 90a zi expresia fetei i se schimbase zambetul si tineretea care-i iradia prin ochi s-au stins, 90 de zile a asteptat in soare, in ploaie, in ninsoare, dar nu s-a ridicat sa plece si s-a asezat pe scaunul lui sub balcon si a continuat sa astepte. A mai trecut o zi, doua si el era tot acolo, in cea de a 99a zi tanarul s-a ridicat, si-a luat scaunul si a plecat.

A plecat? asa, la sfarsit?

Da. Nu ma intreba de ce pentru ca nu stiu, daca alfi spune-mi.

3 comentarii:

Etre spunea...

Pentru ca nu merita.Tipa,situatia nu merita.Si e mai bine sa astepti doar 99 de zile pentru ceva care nu merita decat 100.E cu o unitate mai bine.

deborah spunea...

in poveste cel caruia i se povesteste o astepta pe printesa lui 100 de zile si crede pleaca descumpanit dar in a 101 zi il cauta ea pe el

ma mai cheama si maria. spunea...

deci.. exista trei teorii:
-1-in timp ce baiatu statea si o astepta pe basinoasa de printesa.. o gagica super buna a trecut prin fata lui si i-a zis ca e toata numai a lui. baiatu a dat-o dreacu pe printesa si a futut-o pe donshoara.

-2- dupa cum spui tu, baiatu a trecut prin ninsoare, ploaie, soare, canicula blablabla, ceea ce presupune trecerea extrem de rapida a timpului. poate ca printesa se afla pe un taram in care timpul trecea mai repede si 100 de zile au trecut ca 65765474 ani. Asa ca printesa a imbatranit, s-a stafidit si baiatului nu i se mai scula.. deci ii dau o bila alba baiatului.

-3-nu se mai putea abtine sa traga o laba asa ca s-a dus dupa colt.